Despre Noi

Suntem un parc auto autorizat în comerțul cu autoturisme, cu experiență în vânzări și activitate din 2005. Vă oferim posibilitatea de a achiziționa un autoturism cu modalități de plată flexibile, precum plata pe loc, prin transfer bancar sau printr-un sistem avantajos de rate, indiferent de vechimea autoturismului.

18 ANI DE EXPERIENȚĂ

Vă așteptăm în parcul nostru auto din Satu Mare, situat pe strada Lucian Blaga nr. 347, pentru a consulta oferta noastră variată de autoturisme. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0740 513 713. De asemenea, puteți vizita biroul nostru de credite din Satu Mare, situat pe Bd. I.C. Brătianu nr. 1 (Tel.: 0744 665 663).

Dealer auto Satu Mare

Cu peste 18 ani de experiență, suntem cea mai bună echipă care vă ajută să găsiți mașina potrivită!

Calitate

Fiecare mașină din selecția noastră a fost atent verificată și testată, astfel încât să vă oferim doar cele mai fiabile și durabile opțiuni de pe piață.

Serviciu clienți

Echipa noastră de experți dedicată este mereu pregătită să ofere consultanță personalizată și să răspundă la nevoile și preferințele fiecărui client.

Transparenţă

Suntem cunoscuți pentru transparența totală în procesul nostru de vânzare.  Le oferim informații detaliate despre istoricul vehiculelor, serviciile de întreținere și orice alte aspecte relevante.

Gamă variată

Indiferent dacă cauți o mașină compactă pentru oraș sau un SUV spațios pentru aventuri în natură, selecția noastră captivantă îți oferă tot ceea ce ai nevoie.

Scroll to Top